Keittiön lattia maalattu sekä kaappien runkoja kasattu ja laitettu paikoilleen. Kellarin luukku on vielä pystyssä maalin kuivumista varten.

 


Runkoja, työtasoa, mikro, kulmakaapin karuselli.
 


Kulmaan tulevan uunin ja lieden seutua. Liesituulettimen hormin päälle tulevan kotelon sisään jää itse tuulettimen pistorasia sekä muiden sähköjen yksi jakorasia. Työtasoon on tehty liesitasolle aukko, ja tason nurkkaan yltävästä osasta sahattiin pala kulmahyllyä varten. Hyllyn etureuna nikkaroitiin tason hukkapalojen ehjistä reunoista.
 


Melkolailla valmista jo. Vitriiniovet ja tiskarin etulevy puuttuvat, samoin vetimet ja valolistat ja muuta pientä. Ovia ja etulevyjä saa myös vielä hienosäätää kohdilleen, ja toki sähköhommiakin tarvitsee yhä tehdä. Ja työtason ja yläkaappien välitilan laatoitus. Äh... Mutta näyttää jo liki valmiilta :)
 


Putkiasentaja piipahti sen verran, että kaappien alle ja taakse jäävät putket ovat kunnossa ja kaapit voitiin kiinnittää seinään ja toisiinsa. Samalla putkiin liitettiin keittiön pieni lämminvesivaraaja.
 


Toisella puolella ovat jääkaappi-pakastimet, joista toinen ei ole ehtinyt kaappiinsa asti (ja jo kaapissa olevakin täytyy vielä ottaa hetkeksi pois). Työtasolla odottelee ruokapöydän yläpuolelle menevä valaisin.
 


Olohuoneen puolellakin on aloitettu, nurkassa ollut huonokuntoinen uuni on purettu (ja tätä kirjoittaessa jo kannettu ulos). Aikanaan lattian, katon ja seinien kimppuun. Viimeinen huone muuten (jos kuistia ei lasketa, sen tila kun ei estä asumista)!